Licht, Liefde & Vrede Challenge

Elke avond voordat ik ga slapen geef ik mezelf Reiki en regelmatig komen er dan ideeën in mij op waar ik wat mee mag doen. Ik schrijf ze eigenlijk nooit op maar vraag altijd of ik ze de volgende dag  weer mag herinneren.

Zo kwam vorige maand ineens het idee voor een Licht Liefde en Vrede challenge in me op. Hoe en wat wist ik nog niet, maar wel dat de 3 olieblends Licht Liefde en Vrede hier bij hoorden.

Een paar dagen later kreeg ik de ingeving dat de olieblend Licht op het 3e oog gesmeerd mocht worden, Liefde op het hartchakra en Vrede onder de voeten, zodat je vrede kunt verspreiden over de wereld met elke stap die je zet. Dat vond ik een mooie gedachte.

1 juni leek me een mooie startdatum om een hele maand deze oliën te gaan gebruiken.
Ik nam een filmpje op om te vertellen over de challenge, zodat iedereen die mee wilde doen mee kon doen met 1 olieblend, met 2 olieblends of met alle drie de olieblends.

Verder had ik geen idee wat er zou gaan gebeuren en hoe het vorm zou krijgen. Na een week bezig te zijn geweest hebben we onze eerste ervaringen via Instagram en Facebook gedeeld.

Nu we nog ongeveer een week te gaan hebben, kan ik zeggen dat het smeren van deze 3 olieblends mij toch best veel heeft opgeleverd.

Klusjes die al wat langer op mijn to-do lijst stonden heb ik gedaan.

Ik zit goed in mijn vel.

Ontvang veel inspiratie en ga daar ook mee aan de slag.

Ik kreeg het idee om een meditatie dag te gaan houden. En ook dat heb ik gedaan, een hele dag gepland met verschillende meditaties. Het was best vermoeiend maar ook hierbij kwamen weer inzichten tot me.

Ook had ik een geweldig idee voor een nieuw product voor Living essential. En hiervoor hebben Esther en ik afgelopen week een brainstorm sessie gehouden, waarbij we de opzet van het product al bijna helemaal af hadden, en dat in 1 sessie.

We zitten dus blijkbaar in een mooie flow.

Wat mij betreft mooie resultaten door alleen maar de 3 olieblends te smeren. Ik weet zeker dat ik na deze maand gewoon doorga, totdat de flesjes leeg zijn, en wie weet ga ik daarna ook nog wel verder.

Denk jij nu wat jammer dat ik deze challenge gemist heb. Dan kun je natuurlijk, net als ik, gewoon voor jezelf een maand lang (of langer) deze olieblends gaan gebruiken, om te ervaren wat ze met je doen.