Essential therapy

Loop jij vast in je emoties? Of zijn er overtuigingen waar je aan wilt werken? Zit je in een proces wat niet lekker loopt?

Dit is vaak terug te leiden tot onverwerkte emoties.
Onverwerkte emoties hebben overal invloed op. En zolang ze onverwerkt blijven, kunnen ze blijven 'saboteren' in je leven.

Essential therapy is een therapievorm waarbij de geur en werking van essentiële oliën op geestelijke gebied gecombineerd wordt met een zachte verwerking van de emoties op lichamelijk niveau.
Je focust je op een gevoel, emotie, situatie, een gebeurtenis, iets wat niet lekker loopt voor jou of een doel wat je wilt bereiken.
Een groot voordeel is dat je niet hoeft te praten over waar je aan werkt. De focus ligt op de lichamelijke gewaarwordingen en emoties die (eventueel) naar boven komen.

Intakesessie duurt maximaal 1,5 uur.
Een sessie duurt maximaal 1 uur.

Het tarief voor een intakesessie is € 105,-
Het tarief voor een sessie € 70,-

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op.

Recensies

Ik kwam bij Esther voor essential therapy vanwege regelmatig terugkerende ernstige pijnklachten in mijn been, soort hernia. De oorzaak hiervan heeft volgens mij onder andere te maken met het onderdrukken van negatieve emoties. Daarnaast met stress/drukte. In de therapy liet ze mij de emotionele pijn visualiseren en voelen in mijn lichaam en door middel van het ruiken aan verschillende oliën en een hele fijne en heldere begeleiding van Esther zijn de negatieve emoties die ik had onderdrukt opgelost. Ze gaf me ook tips hoe om te gaan met toekomstige negatieve emoties. Ik kreeg direct een aantal keer hevige kramp in mijn been. Na de sessie was dat voorbij. Daarna had ik veel meer energie en focus. Heb het heel erg druk gehad op mijn werk die week en kon toch ontspannen en met plezier mijn werk doen, zonder klachten en zonder angst voor klachten.
Mijn moeder wil ook een behandeling, ze zei: wat straal je veel energie uit!