De Lemurische energie

Jaren geleden ben ik via een geleide meditatie (begeleidt door Esther) naar Lemurië gegaan. Dit gaf een gevoel van thuiskomen. De energie voelde heerlijk en ik wilde eigenlijk niet meer weg. De Lemurische energie is een hoge frequentie energie. De frequentie van o.a. liefde en vrede. Energie die verbonden is met ons hart.

Omdat we niet altijd in een staat van meditatie kunnen zijn en ook gewoon ons leven op aarde hebben, is het de kunst om deze hoge frequentie energie naar de aarde en in ons leven te brengen. En om de verbinding met ons hart te herstellen.

En zeker nu, nu er steeds meer angst in de wereld is, is het nog belangrijker om de verbinding met ons hart te herstellen en te leven vanuit liefde, vanuit ons hart.

Want alleen dan kunnen we een nieuwe wereld creëren. En dit kan alleen van binnenuit. Wacht niet op een ander om een mooiere wereld te creëren maar doe het zelf. Iedereen kan dit voor zichzelf, het is alleen niet makkelijk.

Omdat we in een driedimensionale wereld leven, is het moeilijk om te geloven dat je een vijfdimensionale wereld kunt creëren, en toch is dit mogelijk. En nee ik ben er ook nog lang niet, maar ik ben wel op weg en me bewust van wat ik doe en wat ik nog mag veranderen. Stap voor stap, niet te snel willen, maar steeds weer terugkeren naar mijn hart en voelen wat ik vanuit mijn hart echt wil. Er niet bij nadenken of iets wel of niet kan, want in principe is alles mogelijk.

Afstemmen op de Lemurische energie of andere hoge frequentie energie en deze energie op aarde brengen om hiermee een Nieuwe Wereld te creëren, een wereld van liefde, vrede en zonder oordeel, waarin alles mogelijk is, en je ook snel kunt manifesteren, dat is wat ik en hopelijk velen met mij zouden willen ervaren.

Het is niet makkelijk omdat wij mensen vaak te veel in ons denken vast blijven zitten en omdat we  zo zijn we geprogrammeerd.

Maar gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om een hogere frequentie energie te ervaren, de energie van liefde, vrede, de Lemurische energie. Ik geef je er een paar:

- Leuke dingen doen: dit is natuurlijk voor iedereen weer anders, dus voel zelf wat jij leuk vindt om te doen.
- Dankbaar zijn: wees dankbaar voor wat je hebt.
- Mediteren
- Luisteren naar je hart

En ook onze Lemurische olieblends kunnen je ondersteunen in je proces en kunnen je helpen (weer) af te stemmen op je hart.

Wat ga jij doen? Wachten op een betere wereld of deze zelf creëren?