Het ontstaan van de olieblend Lemurië  ‘Overvloed’

Een aantal jaren geleden kreeg ik tijdens een meditatie door dat ik samen met Esther een Lemurische olieblend zou gaan samenstellen. Het bijzondere verhaal van de eerste Lemurische olieblend lees je hieronder.

Esther werkte al met essentiële oliën, dus op de dag dat we de olie mochten samenstellen stonden al haar flesjes op tafel. Wij zaten tegenover elkaar en waren best een beetje zenuwachtig. Wat gaat er gebeuren, stel dat het niet lukt? Dat we niets doorkrijgen. Allemaal hele normale menselijke reacties die achteraf nergens voor nodig waren.

We zijn allebei afzonderlijk van elkaar via meditatie naar Lemurië gegaan om daar contact te maken met ‘De Meester van Lemurië’. ‘De Meester van Lemurië’ is een wijze oude man die mij ook ondersteunt en boodschappen doorgeeft tijdens een Lemurische healing.

Ik ben vragen gaan stellen aan ‘De Meester van Lemurië’ en kreeg de volgende antwoorden door:

- De Lemurische olie is een olie voor overvloed, waardoor mensen vanuit overvloed naar hun missie geleid kunnen worden.

- De olie staat voor levenskracht, blijheid, geluk, overvloed, humor en liefde voelen.

- Er mag een klein beetje gember in.

- De olie is om te smeren en aan te ruiken, niet om in te nemen.

- Dit is nog maar het begin!

- Als je kippenvel over je hele lichaam krijgt, weet je dat je de juiste samenstelling hebt.

Esther kreeg het volgende door:
Toen ik in Lemurië aankwam heb ik gevraagd of er iemand was die me naar ‘De Meester van Lemurië’ wilde brengen. Er kwamen allemaal sandpeople aangelopen en ze namen me mee. Ik zei: “Oh wat leuk dat jullie er weer zijn.” Ze zeiden: “Maar we zijn niet de sandpeople, we zijn gingerbreads!” We praten nog een beetje door en steeds viel het woord gingerbreads weer. Toen vroeg ik ze waar ‘De Meester’ was en ze gaven als antwoord dat hij in de levensboom was.

Toen ik bij de levensboom aankwam zei ‘De Meester’ tegen mij: “Welkom in de cipres!” Ik moest een beetje lachen, want het drong tot me door dat ik de eerste 3 oliën had doorgekregen: gember, levensboom en cipres.

Ik had het idee dat ik ‘De Meester’ al een keer eerder had ontmoet, maar ik wist het niet zeker, dus ik vroeg het aan hem. Ik kreeg als antwoord: “Dat zullen we wel eens aan de sinaasappel vragen.” Ik moest echt heel hard lachen. Het is echt zo mooi en grappig tegelijk. De 4e olie was dus nu doorgegeven en duidelijk ontvangen met een dosis humor! Ik heb ook aangegeven dat ik dit heel fijn vond zo, dat de boodschap zo heel duidelijk is en ik het begrijp.

Toen vroeg ik wat de volgende olie zou worden kreeg ik als antwoord dat we dat wel in de lavendel zouden kunnen zien. En de 5e olie was doorgegeven. We liepen naar de lavendel en de 6e olie kreeg ik vervolgens als een woord door wat steeds herhaald werd in een echo: “citroen, citroen, citroen…”

De 7e olie, geranium, kreeg ik ook verweven in een antwoord op een vraag en de laatste olie kreeg ik door omdat ik die op de tafel bij ‘De Meester’ zag staan, een flesje venkel…

Het was duidelijk, we wisten precies welke oliën er voor nodig waren. Maar nu nog de hoeveelheid. Dat ging ook helemaal vanzelf. Esther gaf 1 voor 1 de flesjes aan mij, zodat ik blind kon voelen hoeveel druppels er van elke olie nodig was. Zodra ik een flesje in handen kreeg, kwam er snel een getal door. We gingen de olie samenstellen en ja hoor kippenvel over ons hele lichaam en toen drong het pas tot me door dat deze prachtige olieblend bestaat uit 8 verschillende oliën. En de 8 staat voor (financiële) overvloed.