Persoonlijke olie

Living essential heeft prachtige producten in de webshop, één van mijn favoriete producten is de persoonlijke olieblend. Deze is een aantal jaren geleden ontstaan en we hebben er al meerdere mogen samenstellen. Dit deden we eerder via meditatie, we stemden ons af op de persoon waarvoor de olieblend was en dan kregen we de oliën door. Ook hebben we meerdere workshops gegeven, waarbij de deelnemers zelf hun olieblend gingen samenstellen.

En nu hebben we er nog een optie bij: Zelf thuis je persoonlijke olieblend samenstellen door middel van de zwieptest. Zwieptest? Wat is dat nou weer?

Misschien heb je wel eens gehoord van spiertesten, maar in plaats van te testen met je vingers test je met de zwieptest met je hele lichaam. Je zwiept naar voren of naar achteren.

Door middel van ja/nee vragen te stellen, kun je antwoorden krijgen uit je onderbewustzijn. Dat is in het kort wat je doet bij het samenstellen van je eigen persoonlijke olieblend. In de instructies gaan we hier uitgebreid op in en ga je eerst ook oefenen met vragen waarop je zeker het antwoord weet.

Ik vind zelf de zwieptest een mooi middel om te communiceren met mijn onderbewustzijn. Ik heb in het verleden ook behandelingen gegeven met behulp van de zwieptest en workshops communiceren met je onderbewustzijn.

Natuurlijk ben ik zelf ook een persoonlijke olieblend gaan samenstellen met behulp van de zwieptest. Ik heb dit een aantal maanden geleden gedaan. Mijn persoonlijke olieblend bestaat uit 3 oliën: Peace, Elevation en HD Clear. Alle oliën hebben een betekenis. Die van mij staan voor vrede en rust, blijdschap en acceptatie. Ik snap ook precies waarom het deze drie zijn. Ik had een paar maanden geleden veel moeite met de situatie waar we in zitten, niet alleen persoonlijk maar ook collectief, ik was niet meer blij en kon het al helemaal niet accepteren. Dus rust was ook ver te zoeken. Ik ben de olieblend direct gaan gebruiken, 2x per dag smeren op mijn hartstreek en polsen. Mijn olieblend ruikt gelukkig ook nog lekker (ik heb in het verleden een persoonlijke olieblend gehad, die niet lekker rook, maar ja dat was toen wat ik nodig had).

Nu zijn we een paar maanden verder, flesje bijna leeg en kan ik zeggen dat ik volledig heb geaccepteerd waar we in zitten, leef ik lekker mijn eigen leven en probeer zo min mogelijk me te laten beïnvloeden door de wereld om me heen, ben weer blij en heb weer rust, waardoor ik ook weer meer gedaan krijg. Ik ben bezig met meerdere cursussen (o.a. voor persoonlijke ontwikkeling) en heb na een jaar thuis te hebben gezeten een hele fijne baan voor 20 uur met leuke collega’s. Wanneer ik nog in de negatieve energie had gezeten en me veel had aangetrokken van alles om me heen, dan was dit niet gebeurd. Mijn persoonlijke olieblend heeft mij weer verder op mijn pad gebracht. En omdat ik me nu heel anders voel en in een andere situatie zit, ga ik zodra mijn olieblend op is, weer een nieuwe persoonlijke olieblend samenstellen, voor een volgende stap op mijn levensreis.

Een paar weken nadat ik dit blog had geschreven ben ik via de zwieptest weer een olieblend voor mezelf gaan samenstellen. Ik stelde de eerste vraag: “Is er een olie op één van de oliekaarten die in mijn persoonlijke olie hoort?” Ik zwiepte naar achteren, het antwoord was dus nee. Dat was vreemd. Maar al snel bedacht ik me dat ik misschien nog wel dezelfde olieblend nodig zou hebben, juist om alle dingen te kunnen doen, die ik wil doen, want daar heb ik rust en vrede voor nodig.
Dus ik stelde de volgende vraag: “Heb ik nog dezelfde olieblend nodig?” Het antwoord was een duidelijke ja!
Dus ik smeer nog even lekker verder met mijn heerlijk geurende persoonlijke olieblend!