Essential therapy

Sinds kort ben ik weer gestart met mijn eigen bedrijf. In het verleden ben ik vaker voor mezelf begonnen. Maar dat liep nooit zoals ik in eerste instantie voor ogen had. Of er waren niet genoeg klanten, of ik vond het niet meer leuk.

Dus deze keer wil ik het goed aanpakken. Dat betekent voor mij rustig aan doen, niet alles tegelijk willen. Kleine stappen. Start before you are ready is 1 van de dingen die ik heb geleerd bij een cursus. Dus gewoon starten en dan zie je wel waar je tegenaan loopt, en wat er nog meer moet gebeuren.

Dit gaat op zich prima, maar er zit een stemmetje in mijn hoofd die mij constant weer onzeker probeert te maken. Doe ik het wel goed, kan ik het wel echt, gaat het deze keer wel lukken.

En omdat ik nu toch echt graag een succesvolle webshop wil hebben, werd het tijd om hier ook aan te gaan werken.

En zo dacht ik aan de Essential therapy van Living essential. Een therapie sessie met 100% natuurzuivere oliën. Normaal gesproken maak je een afspraak met Esther en ga je bij haar langs. Maar omdat ik zelf veel oliën heb en ook de oliën die ze wilde gaan gebruiken, hebben we de sessie via Skype gedaan.

Vooraf moest ik even nadenken waar ik precies aan wil werken. Ik kwam uit bij me niet meer onzeker voelen over het creëren van een succesvolle webshop.

Naast de oliën die Esther had uitgezocht, mocht ik zelf nog 3 oliën kiezen die ik heel lekker vind.

Alle oliën had ik klaar staan en de sessie kon beginnen.
Ik moest mijn ogen dicht doen en me focussen op mijn onderwerp en Esther gaf aan welke olie ik moest pakken om aan te ruiken. Dan moest ik aangeven wat ik voelde. Er gebeurde iets bij mijn middenrif, er zat een blokkade. Na een paar verschillende oliën te hebben geroken, zakte de blokkade naar beneden en verliet mijn lichaam via mijn navel. Het was een bijzonder gevoel. Ik voelde me daarna veel lichter.

Als huiswerk kreeg ik affirmaties mee in combinatie met een olie om mee aan de slag te gaan, waarmee ik echt kan gaan voelen dat ik een succesvolle webshop kan creëren.

Dit is bij mij een diepgewortelde blokkade en met 1 sessie is niet alles opgelost, maar we hebben een begin gemaakt en daar kunnen we in vervolg sessies op doorgaan. Voor mij is dit een hele fijne manier om te werken aan mijn blokkades.