Maak je persoonlijke olie

 14,95

Op elk moment spelen er allerlei processen in je leven. Van sommige processen ben je je bewust. Omdat je weet dat je daaraan wilt werken of omdat je er tegenaan loopt. Maar sommige processen zijn onbewust. Je voelt je ergens niet goed bij, maar je weet niet waarom. En je weet ook niet hoe je daar dan iets aan zou kunnen doen. Door middel van de zwieptest ga jij je eigen persoonlijke olie samenstellen. Je kan de instructies downloaden na betaling en hierbij zit een link om je persoonlijke olie te bestellen.

Categorie:

Beschrijving

Op elk moment spelen er allerlei processen in je leven. Van sommige processen ben je je bewust. Omdat je weet dat je daaraan wilt werken of omdat je er tegenaan loopt. Maar sommige processen zijn onbewust. Je voelt je ergens niet goed bij, maar je weet niet waarom. En je weet ook niet hoe je daar dan iets aan zou kunnen doen.

Essentiële oliën zouden je daarbij kunnen ondersteunen. Want elke essentiële olie werkt op een emotioneel gebied.
Een aantal essentiële oliën, met hun emotionele betekenissen, maken jouw persoonlijke olie, die je gaat bijstaan in je bewuste en onbewuste processen. Er wordt een neutrale gefractioneerde kokosolie aan toegevoegd zodat je je persoonlijke olie als parfum kan dragen.

Jouw onderbewustzijn weet precies wat jij op dit moment nodig hebt. Doordat het in je onderbewustzijn zit, weet je dit niet bewust, maar er zijn mogelijkheden om de informatie uit je onderbewustzijn naar je bewustzijn te krijgen. Dit kan o.a. door middel van de zwieptest. Dit is een test waarbij je je lichaam gebruikt om de informatie uit je onderbewustzijn naar boven te halen.

Door middel van de zwieptest ga jij je eigen persoonlijke olie samenstellen.

Je ontvangt de instructies per mail en een link om je persoonlijke olie te bestellen.

Inhoud 5 ml roller.

Smeer de olie op de binnenkant van je polsen en/of bij je hartchakra of gebruik het als parfum.
Deze olie mag niet inwendig worden gebruikt!

Save

Save

Save

Save