Wellnessproeverij

 37,50

Laat je verwennen op de Wellnessproeverij!
Maak kennis met AccesBars en AromaTouch, ontvang een handmassage en geniet tussendoor van lekker en gezonde hapjes.

Categorie:

Beschrijving

Zondag 28 mei staan wij voor jou klaar!
Je kunt een middagje naar de sauna om even bij te komen, maar wat vind je hiervan? Nieuw in Apeldoorn: De Wellness-proeverij: even heerlijk ontspannen en opladen.

Een Aromatouch behandeling dompelt je onder in de heerlijke geuren van de dōTERRA oliën en brengt je lichaam in ontspanning.
Met een Access Bars® behandeling laat je alles los waar je je druk mee/over maakt: conclusies en overtuigingen die je in de weg staan om blij te zijn met…. Jezelf!
Geniet van een Aura-Soma handmassage: ontspannend, verfrissend en bovendien geschikt voor gevoelige gewrichten.
En tussendoor staan er zalige hapjes voor je klaar, om de inwendige mens te versterken. Speciaal uit Rotterdam meegenomen is een superlekker assortiment van lekkere en heel gezonde taartjes van Sharp Sharp (www.sharpsharp.nl) .

Dit alles wordt verzorgd door een enthousiast team, bestaande uit:
Esther Vosselman – Living Essential en Joke Woerdenbach – Puur Joke voor de Aromatouch;
Remco Veenendaal – Touches of Light en Marjan Kuiper – Enerví voor de Acces Bars®;
Agnes Braakman – Balance Resonance voor de Aura-Soma handmassage;
en jouw gastvrouw voor die dag: Astrid Veenendaal.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van deze Wellness-proeverij werken we met verkorte behandelingen voor de Bars en Aromatouch, deze duren vandaag een half uur. Tussendoor heb je een kwartiertje de tijd om te genieten van een kopje koffie of thee en staan er hapjes voor je klaar. De handmassage duurt ongeveer een kwartier. In totaal duurt deze Wellness-proeverij dus anderhalf a twee uur.

We zijn de hele dag aanwezig bij Kleur in Apeldoorn, maar we werken op afspraak! Het is dus noodzakelijk om je aan te melden. Na ontvangst van je betaling wordt in je ingedeeld voor die dag en krijg je hiervan bericht. Als je samen met iemand komt, graag de naam van die persoon vermelden bij afrekenen/bestelnotities, zo mogelijk delen we jullie samen in. Een andere mogelijkheid is om je telefonisch aan te melden.

Voor meer informatie kijk op: https://www.livingessential.nl/ voor Aromatouch;www.enervi.nl voor Access Bars; en www.Balanceresonance.nl voor Aura-Soma

DATUM: zondag 28 mei van 10.00 uur – 16.00 uur.
PLAATS: Kleur in Apeldoorn; J. Bosboomstraat 25-C, 7312 LM Apeldoorn.
Jouw BIJDRAGE: €37,50
AANMELDING: voeg dit product toe aan je winkelmand of bel met Esther Vosselman 06-43034066
LET OP: Na ontvangst van de betaling krijg je van ons een email met daarin een deelnamebevestiging en tijdstip van aanvang van jouw programma.